Müsli (måtten är väldigt väldigt ungefärliga!)
7dl Rågflingor
5dl Havregryn
2dl Pumpakärnor
2dl Valnötter hackade
1dl Riven kokos
1dl Solrosfrön
0,5dl Linfrön
0,5dl Sesamfrön
1msk Kanel
2dl Vatten
2 msk Honung
1msk Rapsolja
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda ihop alla ingredienser, häll på vatten och rapsolja, rör om och lägg i en långpanna. Låt vara i ugnen ca 20 minuter, men se till att ta ut den och rör om då och då.
Visst ser den lite... smulig ut? Men det kanske krävs stora mängder socker för att den ska bli som Start?
Resultat och utvärdering:
Den smakar nyttigt. Jag hade föredragit mer nötter och honung, och mindre rågflingor (hårda rackare det där!). Kanske även dinkelpuffar och Special K för att få lite luftig krispighet. Men visst, äter man den med fil och sylt är den okej.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar